Skagen i børnehøjde

Bamsemuseum


Det myldrer med bamser overalt i bamsernes lille hus i Skagen. De vrimler rundt og foretager sig de sjoveste og skøreste ting, fra at lege sig ind i billeder af de mange berømte Skagens malere, til at lave cirkus og bygge supermarkeder. Her er bamsekunst og bamsekunster. Her er gamle bamser og nye. Her er små bamser og store bamser. Men fælles for dem alle er, at de helt uhøjtideligt vil være til fornøjelse og glæde for både børn og voksne.

Farm Fun


Farm Fun er en super fin familiepark beliggende i Aalbæk, 20 min. kørsel fra Skagen. På pladsens 10 tønder land er både mulighed for at ride på pony, traktortur i høvognen eller at køre gokart rundt på pladsen. Inde i skoven gemmer sig de fedeste legepladser, hængebroer og i den 400 m 2 lade kan børnene bla. tage rutsjebanen ned i høen eller svinge sig ad svævebanen ud fra laden. Der er naturligvis også mulighed for at komme ind og sige hej/ae en masse søde dyr eller udforske pladsens lastbil. 

Midtbyen skønne legeplads


Et stenkast fra huset ligger midtbyens skønne legeplads. Den er lavet i farver og formet som Skagen med gummiunderlag formet som klitter og hav i blå og sandfarvede nuancer med aftegninger af både fisk, hajer og delfiner. Klatrestativet er naturligvis udformet som en skib. Det er en dejlig legeplads med noget for alle aldre og et godt ventested mens mor eller far handler ind. Lige ved siden af ligger også et af byens bedste ishus og om sommeren et springvand børnene kan soppe i.